Hi! 

 

Welkom op de pagina van i4Communicate! 

Een sprankel, een schittering of misschien juist wel een vonk of een vlam. Ik wil je helpen om jouw energieën  een boost te geven.  Bij i4Communicate sta jij centraal. Of dit nu is voor een energetische behandeling voor meer ontspanning en rust in je lijf. Of juist voor een permanente verandering door bijvoorbeeld de complete i4Balance training van i4Coaching. We bespreken samen wat het beste past bij jou. 

 

Officieel bestaat i4Communicate pas sinds 1 april 2020, Maar de energetische behandelingen geef ik al sinds dat ik een klein meisje was. In mijn tiener- en 20 jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, opgeleid en getraind tot coach. Pas sinds afgelopen jaar heb ik beide willen combineren tot i4Communicate. Bij het ontwikkelen van i4Commmunicate wilde ik er absoluut zeker zijn dat ik de kwaliteit kan bieden die ik nodig acht om het absolute maximale uit mezelf te halen om een hoge kwaliteit te kunnen leveren aan mijn cliënten. i4Communcate staat ook voor vernieuwing;  en dus ben ik altijd opzoek naar de nieuwste behandelingen. De praktijk blijft daardoor altijd in ontwikkeling en up to date.

Een dynamische aanpak samen met de hoge kwaliteit is waar i4Communicate voor staat.

 

Mijn behandelingen zijn zoals ik ben. Nuchter, ongeslepen en passievol. Bij mij op de praktijk is geen goed of fout en het absoluut belangrijk dat jij je veilig, gehoord en gezien voelt. Daarom beginnen alle nieuwe cliënten met een intake. Daarna maken we samen een plan. De kracht zit al in jezelf, maar soms kan het prettig zijn als iemand je helpt om de energieën een beetje te prikkelen. Zie het als een extra stimulans, of een dosis extra. Jij doet dit zelf, ik help je door je energieën te prikkelen, door jou te begeleiden en je aan te moedigen. Mijn aanpak is direct, ik geef en vraag het maximale.

 

Natuurlijk ben je ook altijd vrij om zelf via de website een heerlijke ontspannende behandeling in te plannen. hiervoor kan je een afspraak maken op de pagina Afspraak maken / Prijslijst. 

 

Kijk gerust even rond op de website of maak gelijk een afspraak, wellicht zien en spreken wij elkaar snel!

 

Liefs

Michele