Blog Januari 2021

Gepubliceerd op 15 januari 2022 om 11:28

Oh wat een start van Jaar 2022!

 

Veel mensen hadden het aan zien komen, nog meer mensen hadden er een gevoel bij... WEER een Lockdown!

 

Het jaar 2022 ging met stip de boeken in als de zwaarste maand van het jaar. Nou is Januari voor veel mensen altijd al niet de meest favoriete maand van het jaar, zo was het nu helemaal geen feest. Balen...

 

Toch hoorde ik ook veel positieve berichten. Mensen gingen de tijd benutten om meer te investeren in zichzelf, door meer naar binnen te kijken. Dus niet meer alleen de goede voornemens van het: ik ga dit jaar beter eten en meer sporten. Maar ook: ik ga aan mijzelf werken; ik ga mijzelf beter of anders opleiden, ik ga echt kijken of wat ik nu doe bij me past.

Wanneer je in deze situatie jezelf weet op te pakken en de situatie aan te pakken, maakt dat je niet alleen sterker, maar ook flexibel. Want hoe lastig het ook is om jezelf op te pakken, als je dan eenmaal overeind komt, dan ga je er ook echt voor.

Stel jezelf eens voor dat je valt en je valt op je knieën op het gras of je valt met je knieën in dikke modder. Wanneer je jezelf eruit hebt getrokken zal je wanneer je uit de modder bent gekropen een groot gevoel van euforie ervaren die vele malen sterker is dan het gevoel wanneer je van gras opstaat.

 

Het is natuurlijk een voorbeeld en het zal ook zeker niet voor iedereen toepasbaar zijn, maar denk er maar eens over na. Deel hieronder jouw gevoel. Wat heeft jou deze maand doen beseffen dat je het anders wil doen en vooral wat ga je anders doen?

 

Natuurlijk heb ik ook daaraan gedacht. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. Dus daarom beloof ik mijn sport vrienden bij deze heilig dat ik vaker zal komen trainen! :)

 

Veel Liefs

Mies   

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.